KALDERETA

INGREDIENTS

1kg goat meat
7 tbsp crushed garlic
12 tbsp sliced onions
7 tbsp sliced atsal
1/4kg potato (upat ra ka slice kada patatas)
1/4kg carrots (pareha kadaku-a ang sliice sa patatas)
75 mL condensed milk
250 mL tomato sauce
150 mL banana ketchup
5 tbsp bread crumbs
1/4kg pineapple sliced into cubes
1/2kg margarine
Asin og Vetsin

ESTIMATED COOKING TIME:60 MINUTES

COOKING PROCEDURE

1. Gutara ang imo goat meat then hugasi. Lat-I dayon for 30 minutes or until wanted delicate, ayaw lang palabi-e para dili mahimong corned goat. Kamulo ka'ng lata, I-plan imo uban fixings. 

2. Pagtak-ang og kalaha sa stove. Medium ra ang siga. 

3. Ilunod ang margarine. 

4. Gisaha ang patatas og carrots. Ukay-ukaya, sit tight for 3 minutes dayon hauna ang carrots og patatas, ibilin lang ang margarine sa kalaha. 

5. Gisaha ang lamas. Una ang ahos, at that point ang sibuyas bombay, last ang atsal. 

6. Ilunod ang goat meat. Apile og 3 glasses na sabaw gikan sa paglata sa meat. On the off chance that wala kaabot og 3 glasses ang sabaw, dugangi lang og tubig. 

7. Ilunod ang tomato sauce, pineapple, patatas og carrots. 

8. Timplahi og asin og vetsin. 

9. Taklubi for 10 minutes. 

10. Following 10 minutes, isagol ang dense drain then ukaya. 

11. Isunod og sagol ang ketchup then ang bread scraps then I-blend. 

12. Palunga dayon ang stove then hauna imo giluto. 


YOU'RE Prepared TO EAT NA....

No comments:

Post a Comment