LUMI

INGREDIENTS
1/4kg pansit(white) 
100 grams pork or chicken meat 
1 knorr shape, pork or chicken flavor 
2 eggs 
2 tbsp squashed garlic 
2 tbsp cut unions 
1 tbsp cut atsal 
2 tbsp cut sibuyas dahunan 
100 grams cut cabbage(ayaw pinuha) 
15 mL palatable oil 
5 mL toyo 
1/4 tbsp ground pepper 
1 tbsp corn starch 
Asin og vetsin

ESTIMATED COOKING TIME: 20 MINUTES


PROCEDURE

1. I-cut ang meat og nigpis(mas maayo subay sa grano) 

2. Bungkaga og hugasi ang pansit. 

3. Pagtak-ang og kalaha sa stove. Medium lang ang siga. 

4. Ilunod sa kalaha ang oil. 

5. Gisaha ang lamas. Una ang ahos, next ang sibuyas bombay then ang atsal. 

6. Ilunod ang chicken or pork meat. 

7. Ukay-ukaya kadyot then isagol ang toyo. Ukay-ukaya na case. 

8. Butangi og 1 liter nga tubig. Kusgi ang siga. 

9. Ilunod ang knorr 3D square. 

10. Inig bukal, ilunod ang itlog. (ayaw biya I-apil ang balayan sa itlog) 

11. Ukay-ukaya hangtod mabungkag ang itlog. 

12. Inig kaluto sa itlog, ilunod ang pansit. 

13. Asini og vetsini. Tilawi if sakto na ang timpla. 

13. In the event that hapit na maluto ang pansit, ilunod ang cabbage. 

14. At that point ilunod ang cornstarch na gi-kutaw sa 50 mL na tubig. 

15. Ilunod dayon ang ground pepper og sibuyas dahunan. 

16. Palunga ang stove then hauna imo gi-luto. 


YOU'RE Prepared TO EAT NA....

No comments:

Post a Comment